Judith Vallverdú i Lucas Estruch, nova Pubilla i Hereu de Sitges

Judith Vallverdú i Lucas Estruch, recent elegits
- Publicitat -

Sitges ja té Pubilla i Hereu del 2021. Són Judith Vallverdú i Lucas Estruch, que van ser escollits ahir, durant la Nit del Pubillatge, celebrada als Jardins de Terramar. Tots dos tenen 19 anys.

Judith Vallverdú és de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges i es defineix com “una persona activa, sincera i riallera” , segons recull el reportatge especial a les pubilles i hereus que publica L’Eco aquesta setmana. Per la seva part, Lucas Estruch (Penya Barcelonista Sitges) marca la “perseverança i la resilència” les seves “filosofies de vida”.

A la condició de Pubilla de Sitges optaven deu candidates (a més de l’ABPS, el Retiro, el Prado, el Club Natació, la Colla Jove de Castellers de Sitges, el barri del Poble, l’Associació de Veïns del Vinyet, el Club Gastronòmic Eva’s i la Penya Barcelonista). A la condició d’Hereu de Sitges hi optaven vuit candidats (a és de la Penya Barcelonista, el Retiro, el Prado, l’ABPS, la Colla Jove de Castellers de Sitges, el barri del Poble, l’Associació de Veïns del Vinyet, el Club Gastronòmic Eva’s).

Judith Vallverdú i Lucas Estruch substitueixen Marta Ferrer i Martí Carbonell com a Pubilla i Hereu de Sitges. Tots dos van ser escollits el 2019, ja que l’any passat la celebració es va suspendre per la pandèmia.

A L’Eco d’aquesta setmana dediquem un reportatge especial a les pubilles i hereus de Sitges, on tots ens expliquen les seves aficions. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats