LOADING

Type to search

Eleccions Catalanes

Junts aposta per diversificar l’economia

Rafel Font, Mònica Gallardo i Jordi Puigneró.

Junts per Catalunya ha seguit la tendència d’aquesta campanya de realitzar petits actes, lluny dels grans mítings que acostumaven tots els partits polítics en els passats períodes electorals. Ahir a la tarda, un pes pesant de la candidatura que encapçala Carles Puigdemont va realitzar un acte electoral a la vila. Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública i número 7 per Barcelona, va visitar la Fundació Ave Maria i Institut de Robòtica per la Dependència.

La portaveu de Junts per Sitges, Mònica Gallardo va ser l’encarregada d’acompanyar el conseller Puigneró en un recorregut pels llocs turístics més emblemàtics del municipi, que va finalitzar a la Fundació Ave Maria, “un lloc que està apostant per les noves tecnologies –amb l’Institut de Robòtica–, que són la nostra assignatura pendent i una gran oportunitat per diversificar l’economia de la vila”, va explicar la cap de l’oposició de l’Ajuntament.

Puigneró va destacar els grans problemes que estan patint les poblacions turístiques i va ser clar dient que “no s’han de tenir tots els ous en el mateix cistell i és important apostar per altres sectors”. A més a més, “la prohibició del moviment per Catalunya també ha estat un gran hàndicap pels que viuen del turisme intern”. El conseller va confessar que sempre és difícil trobar l’equilibri entre economia i salut i “normalment ningú queda content”. Per finalitzar va remarcar “la importància del que està fent la Fundació Ave Maria apostant per la innovació en l’àmbit sanitari”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure