Junts aposta per “girar full” a l’actual Ajuntament

- Publicitat -
Els membres de la llista de Junts, durant l’acte de divendres

Junts per Sitges va celebrar divendres un acte de foment dels productes locals, que va comptar amb la intervenció de les cinc primeres persones de la llista i on van apostar per “girar full” a l’actual Ajuntament. Dèficits en la gestió municipal, manca de projectes, desatenció als barris, platges i neteja van ser els elements en què les intervencions hi van posar més accent.

L’acte va oferir degustacions de diversos productes gastronòmics de km 0, amb l’objectiu de “posar en valor la marca Sitges” i va estar acompanyat de cinc intervencions amb crítiques constants al Govern municipal. La candidata de Junts, Mònica Gallardo, va destacar “si feu l’exercici de veure quin és el llegat d’aquests quatre anys, 250 milions d’euros després, veureu que tot plegat ha estat un despropòsit”. Gallardo va denunciar que el Govern municipal no va voler “rebre l’ajuda” dels partits de l’oposició durant la gestió de la pandèmia.

La cap de llista de Junts va remarcar que “crec molt en la vocació del servei públic, vull ser la vostra alcaldessa i si ens feu confiança, no us en penedireu”, i va afegir que “no hi ha cap altra candidatura que pugui presumir d’equip com ho faig jo dada dia quan passejo per Sitges”.

20 pàgines de la cursa electoral. A L’Eco d’aquesta setmana hi ha 20 pàgines d’informació dedicades al 28M, que posa l’accent en la pugna dels diferents partits pel vot compartit, les precisions de pactes postelectorals la crònica de la primera sessió dels Debats a Dos de L’Eco i els actes realitats en els darrers dies (ERC, PSC, Guanyem i Vox). També relatem els actes celebrats a Ribes, per part de PSC i Fem Poble. Les entrevistes d’aquesta setmana són, a Sitges, a Mònica Gallardo (Junts) i Luismi García (PSC-EM) i a Sant Pere de Ribes, a Albert Bonet (Junts) i Esther Rodríguez (UM9).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Compra’l a iQuiosc.cat

Articles relacionats