La 65a edició del Ral·li transportarà la vila al primer terç del segle XX

Vehicles exposats a l’Illa Diagonal
- Publicitat -

Aquest cap de setmana torna una de les cites més emblemàtiques de la vila, el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges, que enguany celebra la 65a edició. Els actes oficials comencen dissabte a Barcelona, amb l’arribada, les verificacions i l’exposició dels vehicles a l’Illa Diagonal. Enguany, la prova compta, després d’una darrera edició encara marcada per la pandèmia, amb una elevada participació, amb 77 cotxes i dotze motos, amb alguns vehicles provinents de França, Bèlgica, el Regne Unit o Itàlia, a més de Catalunya i la resta de l’Estat.

Diumenge, dia central de l’esdeveniment comptarà amb el tradicional ritual, on a primera hora del matí els vehicles i els participants, vestits d’època, aniran agafant posicions a la plaça Sant Jaume de la Ciutat Comtal. El tret de sortida serà a les 10.30 hores, per emprendre de nou el recorregut que els conduirà a l’emblemàtica carretera de les Costes, abans d’arribar a Sitges, on acabaran a la platja de la Fragata.

A l’edició en paper del setmana, hi podeu llegir la programció completa. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats