La Blanca Subur tanca una gran temporada

- Publicitat -

La Blanca Subur ha tancat una gran temporada, després de mesos d’esforços i de molta feina a les instal·lacions del Nou Pins Vens. El club sitgetà, presidit per Toni Sardà, ha competit amb un total de 15 equips aquesta passada temporada, en el que sobretot han destacat la permanència del Juvenil A a Preferent, després d’un inici de temporada amb molts dubtes, i l’ascens de l’Infantil A, també a Preferent, una jornada abans d’acabar la temporada. Un fet històric pel club que veu com un equip infantil jugarà per primer cop a la història en la màxima categoria del futbol català. L’aleví C de futbol 7 també s’ha proclamat campió a Segona Divisió i puja a Primera.

Per als seus responsables és una de les millors temporades dels últims anys. Tots els equips han quedat ben classificats, i la pitjor classificació ha estat precisament la del Juvenil A, que ha quedat en novena posició, però que ha mantingut la categoria, el gran objectiu de la temporada.

De cara la temporada que ve la Blanca Subur no es planteja grans canvis en el seu organigrama. Isidre Gómez, vicepresident esportiu del club, i després de més de 45 temporades fent d’entrenador ha decidit fer un pas al costat i deixar el terreny de joc, tot i que seguirà vinculat al club. La única incorporació a l’staff tècnic serà la de Víctor Doñate, procedent del CFB Marc Bartra, que entra per substituir a Juanjo Egea, que per motius laborals va haver de deixar d’entrenar a mitja temporada passada. En els cadets també es produiran un parell de canvis. Joan Sintes començarà amb el Cadet B i Carles Subías estarà amb el cadet A.

Un altre dels motius d’alegria i bona notícia per la Blanca ha estat en el torneig social dels més petits de la casa, que també ha guanyat en efectius. Si l’any passat, a mitja temporada només hi havia 40 nens i nenes, amb els problemes per muntar una competició, enguany han estat una vuitantena, que han permès fer més equips per poder disputar la competició de Promeses.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats