La campanya de la mona preveu mantenir les vendes

El sector apunta que l’augment dels preus dels ingredients bàsics de la pastisseria obliga a pujar una mica els preus

Mones de la Pastisseria Serarols Nin, de Ribes.
- Publicitat -

El moment més dolç de la Setmana Santa arriba amb les mones que un any més seran la culminació dels àpats de Pasqua. Regalar la mona és una tradició molt arrelada i n’hi ha per a tots els gustos, des d’ous o figures de xocolata, el típic pa de pessic que pot portar crema cremada, xocolata, nata o mantega, entre altres, o la tradicional pasta de mona com són, per exemple, els típics monflons sitgetans.

A trets generals, el sector apunta que es mantindran les vendes respecte a l’any anterior, quan ja es van recuperar les dades anteriors a la pandèmia. De totes maneres, el Gremi de Pastissers de Barcelona, tot i l’augment de costos que pateixen, en part, per culpa de l’encariment de l’energia, descarten incrementar preus, però aquestes declaracions no s’ajusten ben bé a la realitat.

Les reflexions d’algunes de les pastisseries de referència, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar l’edició en paper als punts de venda habituals (quioscos, estancs i supermercats) i l’edició en PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats