LOADING

Type to search

Actualitat

La capacitat de despesa a Sitges es manté un 40% per sobre de la catalana

El carrer Francesc Gumà, ara fa unes setmanes

El tiquet mitjà de compra en la darrera setmana d’octubre ha estat de Sitges de 42 euros, segons dades del Banc Sabadell elaborades a partir del moviment econòmic en targetes de crèdit. Es tracta d’un 40 per cent més que la mitjana catalana, que és de 30. També posa de manifest un augment substancial respecte les mateixes dates de l’any passat.

La mitjana d’un tiquet de compra a Sitges ha estat la darrera setmana d’octubre de 42 euros, un euro més que a finals de setembre. La dada rellevant és que es tracta d’un 40 per cent més que els 30 de mitjana de tot Catalunya, però també que hi ha un substancial augment respecte el mateix període de l’any passat.

A finals d’octubre del 2020, el tiquet mitjà de despesa a Sitges era de 30 euros, una quantitat inferior a la de finals de setembre del mateix any, que era de 34. És a dir, l’augment en un any ha estat destacat i molt per sobre del que ha crescut en altres poblacions. A Sant Pere de Ribes, de fet, ha baixat en 4 euros respecte un any enrere i ara està situat en 27, mentre que a la ciutat a de Barcelona ha pujat un euro en un any i ara s’ha situat en 26.

Notícies relacionades:
Sitges valora positivament la temporada turística (31 d’octubre de 2021)
L’activitat econòmica registra un significatiu augment a Sitges (19 d’octubre de 2021)
El pont del Pilar deixa un elevat moviment a Sitges (12 d’octubre de 2021)
La capacitat de despesa creix un 20% en un any a Sitges (5 d’octubre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure