LOADING

Type to search

Actualitat

La capacitat de despesa creix un 20% en un any a Sitges

Uns turistes al Passeig, el juliol passat

El tiquet mitjà de despesa a Sitges va ser durant la darrera setmana de setembre de 41 euros. Es tracta de 7 euros més que en la mateixa setmana del 2020, que va ser de 34 euros. És a dir, un augment del 20,58 per cent. Són dades de Banc Sabadell, a partir dels moviments efectuats amb targeta de crèdit en els negocis de tota mena del municipi.

El preu del tiquet mitjà de compra calcula tot tipus de pagaments efectuats amb targeta de crèdit, tant d’entitats financeres de l’Estat com de l’estranger. L’augment de 34 a 41 euros en un any suposa una millora de la capacitat de despesa del públic local, però també del visitant, ja que les dades són sobre els pagaments i no les procedències.

L’increment de la capacitat de despesa a Sitges és notablement superior a la de Sant Pere de Ribes, que en la mateixa setmana de setembre a ser de 27 euros, quatre menys que la registrada un any enrere (31). I considerablement més elevada que la comptabilitzada a la ciutat de Barcelona: 26 euros, un més que fa un any.

Les mateixes dades de Banc Sabadell també exposen que el conjunt del moviment econòmic a Sitges va augmentar un 53 per cent el mes d’agost, en relació a l’agost del 2020. L’increment del juliol va ser del 17 per cent.

A L’Eco d’aquesta setmana exposem la distribució per sectors d’aquest moviment econòmic, on els hotels van ser els que van generar més despesa per part dels clients. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc
Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure