LOADING

Type to search

Carnaval

El Carnaval es manté a les pantalles

Primera retransmissió de Telefot.

El Carnaval de Sitges enguany viurà una edició excepcional. Les retransmissions de Telefot amenitzaran les xarxes socials amb informacions carregades de simpatia, sàtira i humor al voltant del Carnaval. Finalment s’ha imposat una edició que no comptarà amb actes públics al carrer, i algunes activitats presencials previstes fins fa pocs dies tampoc es podran fer, després que el Procicat ho desestimés.

Malgrat això, i amb la voluntat que el Carnaval de Sitges sigui el màxim de participatiu possible i amb l’objectiu de mantenir l’essència de la festa, la Comissió, que encapçala Núria Escarp, amb el suport de la Regidoria de Festes, les entitats locals i altres actius de la vila han presentat programa d’actes que es podrà seguir principalment a través de les xarxes socials.

El Carnaval comptarà amb diverses propostes per arribar a tots els públics, com la guarnició de balcons, consignes diàries que indicaran els complements que cal lluir durant la setmana. Hi haurà activitats gastronòmiques, exposicions, a més de la recuperació de Telefot amb una versió actualitzada a les xarxes i sense oblidar els orígens. A més també hi haurà una proposta musical no sexista per ballar a les cases, xerrades, jocs, concursos, tot plegat un conjunt d’activitats que se centraran en bona part entre avui Dijous Gras i Dimecres de Cendra.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure