LOADING

Type to search

Actualitat

La Casa Bacardí deixa Sitges

La Casa Bacardí deixa el Mercat Vell, on ha estat instal·lada des de fa deu anys. La decisió s’ha pres en les darreres setmanes i afecta al tancament no només de la brand house de Sitges, sinó també la d’altres poblacions d’arreu d’Europa, en una decisió estratègica de la companyia.

Segons Bacardí, aquesta “difícil decisió” s’ha pres a conseqüència de la important davallada de visitants generada per les limitacions de mobilitat imposades per fer front a la pandèmia de la Covid-19. L’Ajuntament i la companyia estan abordant establir futures col·laboracions.

L’anunci de la marxa de Bacardí es produeix en el moment que la Regidoria de Cultura ha presentat els projectes de reforma i nous usos del Patronat i l’Escorxador. En la proposta inicial també estava inclòs el Mercat Vell, si bé es va aparcar mentre en fes ús Bacardí.

A L’Eco d’aquesta publiquem dues pàgines on informem de la marxa de Bacardí, les causes, el debat polític que ha acompanyat els usos del Mercat Vell i la cronologia de les seves activitats des que va tancar com a mercat. També detallem els projectes de reforma del patronat i l’Escorxador. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

També pots veure