LOADING

Type to search

Actualitat

La celebració del 8M pren força en l’agenda de Sitges i Ribes

Visita guiada al Cau Ferrat per a reinterpretar les col·leccions en clau de gènere

El Dia Internacional de la Dona Treballadora arriba amb força a Sitges i Sant Pere de Ribes. Després que l’any passat els actes es veiessin limitats a causa de la pandèmia, enguany, per al mateix 8 de març, així com per als dies previs i posteriors, estan previstes diferents activitats reivindicatives. Tanmateix, les entitats d’ambdós municipis coincideixen que la lluita feminista no s’ha de limitar només a aquest dia, sinó que cal treballar-hi sempre, des de tots els sectors.

“Aquest any hem volgut donar importància a la Dia de la Dona Treballadora en si, perquè arran d’aquest concepte vénen moltes altres lluites”, recalquen des de l’assemblea feminista de Sitges, No em Toquis la Tecla. En aquesta línia, el lema d’enguany de la mobilització és Per les que hi van ser. Per les qui hi són. Per les que hi seran, també molt lligat a altres projectes que s’estan duent a terme a la vila.

A L’Eco d’aquesta setmana dediquem àmplia atenció als actes convocats i a diferents iniciatives engegades, com un documental sobre dones de Sitges del segle XX. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA