La Comissió de Festa Major anuncia els tres recorreguts de la Matinal Infantil

Les cercaviles ajornades tenen lloc aquest diumenge pels carrers de la Plana i Santa Bàrbara

Mostra de Balls Infantils de diumenge passat a la plaça Catalunya. (Clàudia Sauret)
- Publicitat -

El xàfec que va caure a primera hora de la diada de Santa Tecla va provocar, dijous passat, la suspensió de la Matinal Infantil. La Comissió de Festa Major va decidir de seguida que la cercavila, dividida en tres recorreguts diferents, se celebraria el diumenge al matí al sector de la Plana i Santa Bàrbara. El mateix vespre del dia 23 ja es van donar a conèixer els horaris i aquest dissabte s’han anunciat els itineraris.

Mapes dels recorreguts. (Comissió de Festa Major)

Els tres balls de diables i el bestiari amb foc sortiran a les 8h des del carrer Felip Font i Falp i arribaran fins a l’avinguda Sofia. Els gegants, cabeçuts i bestiari sense foc començaran a les 8.30h des del carrer Pepe de Garraf amb avinguda de les Cases del Sord i finalitzaran al mateix carrer a l’alçada de l’avinguda Sofia. Finalment, les colles de balls blancs s’hi posaran a les 9h des del carrer Margarita Xirgu i finalitzaran el recorregut a l’avinguda Sofia.

La Comissió recorda a familiars i públic en general que no es podrà seguir la cercavila des de dins del recorregut i que aquest estarà delimitat però sense seients. A més, puntualitza que els assistents hauran de portar la mascareta correctament posada en tot moment. Els qui vulguin assistir-hi en vehicle propi podran aparcar gratuïtament al mateix espai on, un mes enrere, s’hi van realitzar els concerts de Barraques i de Festa Major.

La crònica de la Festa Major de Santa Tecla i les primeres valoracions de la Comissió i l’Ajuntament, a l’edició en paper de L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar als punts de venda habituals o també a Internet en format PDF a través de la plataforma iQuiosc.

Articles relacionats