La Comissió recorre els 62 balcons de Festa Major i anuncia els finalistes

- Publicitat -

La Comissió de Festa Major va recorre ahir dissabte els 62 emplaçaments del Concurs de Balcons i va anunciar els tres finalistes. El guanyador es coneixerà

Des de les 9 del matí i fins al vespre, la Comissió va desplaçar-se pels diferents barris de la vila, de la Llevantina al Vinyet, per valorar cada una de les propostes que s’han presentat al Concurs de Balcons de Festa Major. Els tres finalistes es van anunciar a les nou de la nit i són L’essència de la festa.(avinguda Francesc Macià, 1); Art-fàbrega (carrer Marquès de Montroig, 1) i El punt de trobada familiar (carrer Mossén Fèlix, 9).

En el recorregut van apreciar façanes d’establiments i d’entitats engalanades, així com carrers també decorats, sumant-se a la proposta de mantenir l’esperit festiu, tot i viure una Festa Major confinada.

L’ordre de la classificació del primer, segon i tercer premi entre els finalistes es donarà a conèixer el dimarts 25 d’agost en un acte –amb limitació d’aforament– al Centre Cultural Miramar a les 19 hores.

Articles relacionats