La comitiva dels Reis d’Orient arriba a Sitges

Infants i pares esperant a entrar ahir a la tarda a l’Escorxador
Les patges reials, en el Magatzem dels somnis
- Publicitat -

L’Escorxador es va convertir ahir en el Magatzem dels somnis, on les patges reials van acollir els nens i nenes que volien lliurar la carta als Reis d’Orient. Tot i el nombre disparat de positius per Covid, la cavalcada dels Reis es manté en el programa, el 5 a la tarda, tot i que amb alguns canvis per raons de prevenció.

El Magatzem dels somnis va atraure ahir l’atenció dels infants i els seus pares. Durant bona part del dia, l’Escorxador es va omplir de gent, que civilitzadament va fer cua per a descobrir la màgia que la Comissió dels Reis ha organitzat a dins i poder lliurar la carta als emissaris de Ses Majestats.

En els interiors del Magatzem dels somnis hi havia música, una àmplia mostra de regals i carbó, així com or, incens i mirra i les tres corones reials. Avui dilluns dia 3, el Magatzem tornarà a obrir entre les 17 i les 20h.

La cavalcada dels Reis se celebrarà el dia 5 amb alguns canvis, per evitar aglomeracions, en la mesura del possible. La rebuda es farà a la Fragata i, a continuació, circularan pels següents carrers: passeig de la Ribera, Bassa Rodona, Pou Vedre, Espalter, passeig de Vilafranca, Artur Carbonell, Francesc Gumà, Sant Gaudenci, Sant Josep, Parellades, Cap de la Vila, Major i plaça de l’Ajuntament. Es tracta d’un recorregut més llarg del que és habitual, per evitar aglomeracions en pocs carrers. Un cop finalitzi el recorregut està previst que els Reis baixin per les escales de la Punta, on seran rebuts per l’alcaldessa, Aurora Carbonell. Allà mateix recolliran cartes dels infants. Durant la cavalcada, la Comissió ha previst que es lliuraran 600 quilos de caramels.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats