LOADING

Type to search

Actualitat

La continuïtat de la Plana arriba a Can Pei

El nou parc situat al final de la Plana estarà enllestit en les properes setmanes.

El Camí dels Capellans, que fins fa dotze anys acabava a la carretera de Ribes, finalitzarà abans d’un parell de mesos a l’avinguda Navarra i esdevindrà el carrer més llarg de Sitges. Els darrers serrells de la continuïtat del vial quedaran enllestits en els propers dies. L’obertura està prevista per a finals d’abril, un cop Endesa faci les instal·lacions de subministraments per a garantir l’enllumenat públic.

Els treballs s’han estat duent a terme en el darrer any i mig, un cop es va acabar la fase anterior. La nova àrea s’articula entorn el Camí dels Capellans, d’on sorgeixen els carrers més petits. Un dels espais principals serà junt a la via del tren i estarà format per un terrenys de 7,2 hectàrees destinats a equipaments públics. Els promotors de la Plana i Santa Bàrbara han cedit aquest terrenys, així com el bosc de Santa Bàrbara (de 14 hectàrees), a l’Ajuntament.

L’ampliació del sector també suposarà l’obertura d’un nou parc, en aquest cas d’una hectàrea de superfície, situat a tocar de Can Pei. Els treballs d’aquesta zona s’estan enllestint també aquests dies, amb la plantació d’arbres de diferents espècies (llacarandes, cercis, tipuanes i pins), així com zones de passeig i un parc infantil. En aquesta zona s’està realitzant una rotonda per regular els accessos de trànsit del final del camí dels Capellans i l’accés a Can Pei. 

Pots trobar L’Eco al teu punt de venda i en l’edició digital de l’iQuiosc.cat.