LOADING

Type to search

Actualitat

La Corre per Ells fa una crida per incrementar inscripcions

El Passeig, ple de corredors amb la samarreta taronja, l’any 2018

Després de l’anunci de la tornada de la cursa per lluitar contra la PKU, una malaltia infreqüent de trastorns metabòlics hereditaris, els organitzadors fan una crida a la solidaritat per incrementar les inscripcions d’enguany, a la cursa solidària de 5 quilòmetres que se celebrarà aquest diumenge 22 de maig, en un ambient festiu i familiar, amb sortida i arribada als Jardins de Terramar.

Alfonso Lügstenmann, pare de la Candela, la nena sitgetana de vuit anys afectada per aquesta malaltia, espera que la 7a edició de la Corre per ells, tingui tant èxit com el sopar solidari que es va celebrar el passat 6 de maig al restaurant Pic Nic. Malgrat la forta demanda, es van tancar les reserves amb 127 menús, per manca d’aforament.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa, tres regidors, i una actuació intimista del cantant Ramon Mirabet. Alfonso i Charo volen donar les gràcies a les 127 persones que van fer possible aquest sopar, on van avançar que a la cursa d’enguany hi hauria sortejos, regals i fins i tot una sorpresa vinculada amb la música.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure