La Covid-19 marca els dies de Festa Major

El carrer Sant Frances avui a les dotze del migdia, en el moment que seria l’inici de les 36 hores.
- Publicitat -

Avui diumenge començarien les tradicionals 36 hores de la Festa Major de Sant Bartomeu. Aquest any, degut a la Covid-19, no és una vigília com les de sempre. La suspensió de les sortides dels balls populars, entremesos, el foc, músiques, imatgeria festiva i el castell de foc marca una Festa Major diferent i que l’Ajuntament i Comissió recomanen “viure amb els teus”.

La Comissió ha mantingut converses amb els responsables de les diferents colles oficials, per evitar qualsevol incompliment de les normes sanitàries vigents i demanar responsabilitat a tots els seus membres, no només per una qüestió sanitària, sinó també per la preservació de la mateixa Festa Major de Sitges, declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional.

En aquest sentit, Elisabeth Pérez, regidora de Salut Pública, ha explicat que  “és important mantenir-nos ferms i respectar les mesures sanitàries actuals per continuar amb uns índexs epidemiològics controlats a Sitges. No podem permetre passes enrere i deixar passar tots els esforços fets els darrers mesos”.


Articles relacionats