La Covid-19 també s’emporta els Concerts de Mitjanit d’Aiguadolç

- Publicitat -

La tradicional proposta d’estiu del Port de Sitges – Aiguadolç, els Concerts de Mitjanit, han estat finalment suspesos per l’organització per raons sanitàries davant els repunts de casos que s’estan produint arreu del territori. L’organització –el mateix Port de Sitges i la seva Fundació Cultural– han optat per aquesta via, tot i haver preparat un espai nou, al Moll de Llevant, especialment adaptat per acollir els recitals amb mesures de distància.

“Havíem aconseguit crear un espai separat i a l’aire lliure per a poder celebrar un esdeveniment amb les màximes normes de seguretat, neteja, distanciament i protocol sanitari, però són temps complicats, on ens veiem obligats a prioritzar i prendre decisions difícils”, ha apuntat l’organització, que ha afegit que “la situació actual sembla agreujar-se pel que és necessari fer un exercici de màxima responsabilitat i pensar en la seguretat de totes les persones que sempre ens han recolzat en aquest cicle de concert”.

Els Concerts de Mitjanit havien de començar demà dijous, després de la tradicional processó marinera en honor a la Mare de Déu del Carme, que sí que se celebrarà. Tenia programats quinze concerts de diferents estils (pop, rumba, jazz, clàssica…) i una projecció de curts, tots gratuïts. Fa setze anys que el Port organitza els Concerts de Mitjanit. L’organització s’ha emplaçat al 2021.

La cancel·lació del cicle se suma a la d’altres festivals de Sitges i Ribes d’aquest estiu, com el Jardins de Terramar, el de Poesia, Sons Solers i Barraques. Es mantenen en programa, amb formats adaptats, el Sitgestiu Cultural dels Museus de Sitges i el del Castell de Ribes. A més, neix el festival Més Garraf com a nova proposta a Mas Solers.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats