LOADING

Type to search

Cultura

La Cubana celebrarà els seus 40+1 anys amb una exposició a ‘casa seva’

Xavier Salmeron, regidor de Cultura, i Jordi Milán, director de la Cubana, presentant l’exposició

“Sense la inspiració que trobem a Sitges en els nostres inicis, La Cubana no hagués existit”. Són paraules de Jordi Milán, alma mater i un dels seus fundadors, durant la presentació de la gran exposició que recrearà la trajectòria d’aquesta companyia de teatre universal, nascuda al cor de la vila fa més de quatre dècades.

El títol d’aquesta exposició: “40+1 anys. Un viatge del no res al 2021” ho diu tot. Un recorre­gut per la història de La Cubana a través de les seves coses i d’un estil teatral trencador i participatiu, que ha sabut portar la vida al teatre i el teatre a la vida. Serà una mostra única, irrepetible i gens convencional, que obrirà les portes al públic des del 18 de juny al 26 de setembre. Que ningú s’esperi una exposició de disseny minimalista. Serà un gran laberint, una impressionant exposició immersiva dins el seu món –sen­se gaire tecnologia digital–, on el visitant podrà gaudir veient, escoltant, també olorant i quasi tocant, i podrà endinsar-se a l’univers de La Cubana d’aquests darrers 40 anys.

A L’Eco de demà divendres hi trobareu tota la informació ampliada. També expliquem els orígens de la Cubana i de la importància de l’exposició per atreure turisme cultural a Sitges. Podreu trobar el setmanari als vostres punts de venda habituals i a iQuiosc.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure