LOADING

Type to search

Actualitat

La Cubana i Jorge Salvador reivindiquen el Sitges del glamur

La Pubilla de Sitges, Jordi Milán, Aurora Carbonell i Jorge Salvador, avui al ME

Al final s’ha imposat la lògica sitgetana; és a dir, ha sortit el sol i la vila ha pogut saludar l’inici de la temporada turística amb la festa SiYes, que omple l’agenda del cap de setmana de diverses propostes d’oci i culturals. Durant l’acte central de la festa, celebrat avui dissabte al migdia a l’hotel ME, Jordi Milán, en representació de La Cubana, i el productor Jorge Salvador, han estat nomenats ambaixadors del SiYes.

El SiYes és la nova proposta d’inici de temporada, impulsada per diferents entitats socioeconòmiques (Gremi d’Hostaleria, Associació de Platges, Sitges Comerç, Port d’Aiguadolç…) i socioculturals (El Retiro, el Prado…). Durant tot el cap de setmana ha programat activitats diverses, tant de tipus cultural (portes obertes al CIM o a la Fundació Stämpfli, concerts de grups locals…), com d’oci (vermuts electrònics, sortida amb motos d’aigua…) i comercials (foment de la restauració i del comerç local).

L’acte central del SiYes s’ha celebrat avui al ME i ha estat acompanyat del nomenament de La Cubana i Jorge Salvador com a ambaixadors de la festa. Jordi Milán, director de La Cubana, ha reivindicat l’adn sitgetà del grup, sorgit a la vila fa quaranta anys, mentre que Salvador també ha fet bandera dels seus orígens a Ràdio Jove, al carrer Bonaire, també a començament dels vuitanta. Tots dos han reivindicat el Sitges del glamur i de qualitat, compatible amb el creatiu i alternatiu. Per la seva part, l’alcaldessa, Aurora Carbonell, ha subratllat els encants de Sitges com a destinació turística i ha agraït l’empenta de les diferents entitats que han impulsat el programa del SiYes.

Notícies relacionades:
Una festa saludarà l’inici de la temporada (23 d’abril de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure