LOADING

Type to search

Actualitat

La cuina marinera del Garraf busca noves projeccions

Acte de presentació de la quarta edició de La Llotja i primera Novena de Cuina Marinera

La primera Novena de Cuina Marinera del Garraf vol rememorar un cicle en el què, ara fa 40 anys, el Peixerot de Vilanova es va retrobar el llegat de la gent de mar. Aquesta Novena es du a terme de dilluns a diumenge, des del 16 d’abril i fins al 16 de maig, a Sitges i a Sant Pere de Ribes, però també a Cubelles i Vilanova i la Geltrú.

Fins a una quinzena de restaurants, coparticipants del Garraf Gastronòmic, proposaran diferents menús exclusius, un per cada establiment, inspirats en la tradició marítima, juntament amb els vins del Massís del Garraf. Els seus preus són a partir dels 34 euros, en una forquilla molt àmplia de varietats. L’objectiu és atraure l’interès dels clients de prop i arreu del país, però a la vegada s’insisteix en presentar el Garraf com una demarcació marcada pel binomi de la terra i el mar.

La primera Novena forma part de la quarta edició de La Llotja, aquest cop adaptada en un context de pandèmia. En aquesta edició, La Llotja proposa una agenda d’actes adreçats a diferents públics i a tota la ciutadania. Aquest projecte té el suport de Node Garraf, juntament amb la Diputació de Barcelona, els ajuntaments de la comarca i l’escola d’hostaleria. En aquesta edició, es va estrenar la Llotja de Ribes, el passat dimarts a la finca Mas Solers, on hi haurà presentacions diverses per part d’elaboradors i productors de la demarcació del Penedès. També repetirà l’edició del Mar de Malvasia i la Ruta dels Americanos de Ribes, juntament amb el Ranxo mariner entre vinyes a la Torre del Veguer de Ribes.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure