LOADING

Type to search

Eleccions Catalanes

La CUP fa entrar l’Autòdrom i la urbanització Rat Penat en campanya

Francesc López i Eulàlia Reguant, ahir dimarts a Ribes.

La CUP va celebrar ahir dimarts el seu principal acte de campanya a la comarca pel 14F a Ribes, una de les places històriques d’aquest formació. I va aprofitar per introduir temes d’actualitat territorial, com el projecte de reobertura de l’Autòdrom o les modificacions urbanístiques a Rat Penat, a la zona de les Botigues de Sitges.

La CUP sempre s’ha mostrat contrària al projecte de l’Autòdrom, que preveu convertir l’antic circuit –sense cap activitat des de fa quaranta anys– en un centre d’esdeveniments eqüestres. I ahir, durant l’acte celebrat a Ribes hi van tornar a insistir. Francesc López, militant local de la CUP i d’UM9, va manifestar que “la modificació del pla de l’Autòdrom de Terramar se salta tots els paràmetres de l’interès públic”. López va qüestionar les aprovacions del projecte realitzades per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i per la Generalitat: “s’ha dut a terme una modificació del Pla General inicial que té trampa”. “Hem de reconstruir el país, no basar-nos en l’especulació del sòl”, va remarcar López.

En l’acte també hi va participar la número 3 de la llista de la formació anticaptalista a les eleccions de diumenge, Eulàlia Reguant, que va clamar contra “l’especulació urbanística” en la qual, segons considera, se situa el projecte de reforma de l’antic circuit automobilístic. A més, els anticapitalistes també van assenyalar a la urbanització Rat Penat, a les Botigues, on l’Ajuntament de Sitges (on governa la mateixa CUP) té prevista una modificació urbanística, recollida en el Pla General, però que ha despertat l’oposició de diversos veïns: “Això demostra que el Pla General està obsolet”, va manifestar López, que va afegir “és molt inquietant que, en lloc d’adaptar el plantejament a una nova realitat, que exigeix no urbanitzar més, s’estiguin duent a terme actuacions que no porten enlloc”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure