La cura de les nostres dents: la higiene i salut com a prioritat

- Publicitat -

A Sitges podem resoldre les problemàtiques de les dents, amb els millors professionals

Encara que, aparentment, gaudim d’una boca sana i els nostres hàbits d’higiene siguin bons, les nostres dents poden anar acumulant unes plaques dentals. A través d’elles es va generant una massa bacteriana, que va creixent a través de l’alimentació diària. I és quan neixen els problemes en les nostres dents. En aquests moments, Sitges compta amb una gran varietat de clíniques dentals de gran prestigi. Totes elles tenen un ampli ventall de professionals de primera categoria, que ens tractaran de manera personalitzada, i que disposen de la tecnologia i aparells més avançats.

Hi ha dubtes que tenim sovint i que en aquestes clíniques ens ho explicaran a fons.

A quina edat es pot portar al nostre nen en la primera visita amb el dentista?

Tradicionalment, els pediatres aconsellaven portar als nostres nens quan tinguessin les dents de llet a la boca de manera complerta, i això succeïa als tres anys, aproximadament.

Però tot això ha canviat, ja que actualment es recomana fer la primera visita en el primer any de vida i d’aquesta manera poder detectar ja a temps les primeres càries. Amb la primera visita es podrà fer un examen a fons i començar les recomanacions amb les mesures preventives i, d’aquesta manera, tenir un correcte desenvolupament dental. A partir d’aquí també s’aconsellaran uns hàbits d’alimentació i d’higiene de les dents.

Què es millor: el raspall elèctric o manual?

Les dues opcions són correctes sempre i quan siguin eficaces en el resultat, tot i que estudis recents indiquen que els raspalls elèctrics disposen d’una major velocitat, per la qual cosa, l’efectivitat és màxima envers la neteja de les nostres dents. En ambdós casos el més important és que sigui un material de la màxima qualitat.

Quants tipus d’ortodòncies hi ha en el mercat? Quina és la millor per a mi?

Hi ha una gran varietat d’ortodòncies actualment i on podem adaptar-nos segons les problemàtiques que tinguem en les nostres dents. Hi ha les tradicionals ortodòncies de ceràmica, que ofereixen un color molt semblant al de la dent i per això són menys perceptibles. Les linguals, els brackets d’acer inoxidable que es col·loquen en la cara interna de les dents, les metàl·liques, que són les més comunes i s’empren brackets d’acer inoxidable de safir. En aquest cas els brackets són invisibles i l’arc pot ser-ho o no. Les invisibles són imperceptibles a primera vista i no la hem de portar constantment.

Quan he d’anar al dentista? Per què no he d’esperar que tingui dolor per anar-hi?

La nostra salut bucodental és bàsica amb fets tan habituals com són masticar i el parlar. A més les problemàtiques relacionades amb les dents poden tenir repercussions com les malalties sistèmiques, dificultats respiratòries, migranyes o ser origen de dolors cervicals.

Per tot això és important fer una visita al dentista amb certa freqüència i que és molt eficaç quan es fa un tractament preventiu. A la clínica ens faran una revisió a fons i unes radiografies i d’aquesta manera veurem en quin estat es troben les nostres dents. I en cas que hi anem quan tinguem dolors es farà un examen per esbrinar quin ha sigut el seu origen i d’aquesta manera poder actuar de manera molt més efectiva.

I a partir d’aquesta visita poder planificar amb l’especialista les següents. Tot el que sigui per garantir el millor estat de les nostres dents i genives.

A més hi ha altres qüestions de la vida diària que en la visita al dentista es poden resoldre com és el de saber quines pastes de dents són les més idònies i els líquids per a netejar les dents, anomenats glopeigs bucals. Hi ha una àmplia varietat que en aquesta visita ens suggeriran el que sigui millor per a nosaltres, ja sigui un de general, com per anar tractant els problemes dentals que tinguem en aquells moments.

Així doncs, és important que anem al dentista amb una freqüència determinada per evitar l’aparició de la gingivitis, la càries, els herpes, que són tan incòmodes i molestes i que repercuteixen tan pel que fa a la vida laboral com la vida personal. Prevenir abans que curar ha de ser un dels preceptes a tenir en compte, i no podem dubtar-ne gaire, amb la gran varietat de clíniques dentals que hi ha a Sitges, amb els millors professionals i especialistes, i amb aquest tractament personalitzat que ajudarà que la salut bucodental tingui la millor garantia.

Calident

Calident va ser fundada l’any 2000 i des de llavors més de 8.000 pacients han confiat en els nostres professionals. Gràcies a ells, Calident és una referència, no només a Sitges, sinó que també a la comarca del Garraf.

Calident compta amb l’equip humà més gran del Garraf, 15 professionals que unifiquen esforços per oferir-te les millors solucions als millors preus.

Disposem d’una clínica de 140 m² amb els últims avenços tecnològics.

Unes instal·lacions àmplies amb gabinets totalment exteriors i amb llum natural que ofereixen als nostres pacients un ambient agradable i relaxat. Els nostres protètics dentals treballen en laboratoris equipats amb les últimes tecnologies i totalment coordinats amb els odontòlegs per poder elaborar els treballs protètics que millor s’ajustin a les teves necessitats. Només treballem amb materials d’última generació i mai baixem la qualitat. Amb la teva salut no es juga.

Balust Odontòlegs

Durant més de 19 anys, la nostra filosofia és que cada tipus de tractament dental sigui realitzat de manera individual i personalitzat per l’especialista amb més experiència. Per nosaltres tan important és atendre les patologies i les necessitats de la salut oral dels nostres pacients com mantenir la salut buc dental dels que estan sans.

Els avantatges de l’ortodòncia transparent

L’Invisalign ha suposat una autèntica revolució en l’ortodòncia tradicional complint amb escreix les expectatives de facultatius i pacients. Els alineadors invisibles compleixen els objectius clínics i funcionals d’aquesta especialitat odontològica, resultant molt còmodes per al que els fa servir. Si és constant amb els temps d’ús pautats, curós de no oblidar o perdre els alineadors, en resum, si se segueixen les recomanacions de l’ortodontista, tot són avantatges!

Dentamar
La nostra clínica està situada al centre de Sitges, al costat del cap de la vila.

Som una clínica familiar i de confiança, amb 14 anys d’experència i més de 8000 pacients satisfets.

Creiem en un tracte de qualitat personalitzat, realitzant estudis detallats de cada cas basant-nos en l’evidència científica i la nostra experiència clínica.

El nostre equip està liderat per les doctores Carolina i Helena Pinós Pont. La doctora Carolina és especialista en Cirurgia bucal, Implants i Endodòncia, i la doctora Helena és especialista en Ortodoncia, Estètica dental i Odontopediatria.

A Dentamar disposem de la tecnologia més avançada, TAC 3D i Escàner dental entre altres,  per a poder atendre als nostres pacients de manera precisa i poder garantir resultats excel.lents.

Al nostre centre oferim cobertures amb diferentes assegurances mèdiques, donem facilitats de pagament i la primera visita és gratuïta.

Si està pensant en visitar-nos, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantades d’atendre’l. Sabem què li pot oferir l’Odontologia, deixi que aconseguim junts tractaments estètics, estables i funcionals.

Articles relacionats