La cursa electoral, el cartell del Carnaval, les llars d’infants i el suplement infantil, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana posa l’atenció en el conflicte laboral a les llars d’infants, la polèmica sobre el cartell del Carnaval, el compte enrere per a les eleccions municipals, la visita de la ministra Raquel Sánchez, els canvis a l’associació Sitges Comerç i l’empresonament de l’esopòfil. Amb L’Eco d’aquesta setmana trobareu un nou número del suplement infantil L’Eco dels Xics –adreçat a la canalla i els seus pares– i el número especial de desembre i gener de la revista cultural i d’oci Time Out.

Les novetats del Carnaval centren l’atenció a les nostres pàgines. Us expliquem el nou funcionament organitzatiu, els canvis a la rua i la polèmica amb el cartell, que ha resultat no ser una novetat.

La informació local també passa pel compte enrere a les eleccions municipals: us detallem les 14 candidatures que estan en marxa i us detallem en quin punt es trobada cadascuna. També ens aturem en el conflicte de les educadores de les llars d’infants municipals, la visita de la ministra Raquel Sánchez a la nova promoció d’habitatge protegit municipal, les mesures de prevenció per als sense sostre, la modificació del reglament de participació ciutadana, la nova junta de l’associació Sitges Comerç i l’ampliació del pressupost de Turisme, entre d’altres temes. També destaquem que l’autor d’unes gravacions a canalla amb poca roba ha entrat a la presó.

Amb L’Eco d’aquesta setmana trobareu L’Eco dels Xics dedicat al Nadal i adreçat tant a la canalla com als seus pares, amb jocs i continguts diversos. Les entrevistes d’aquesta setmana són a Denci Mirabet, en tant que actor dels Pastorets, i a Xavier Coll, impulsor del pessebre vivent de Ribes.

Les pàgines de L’Eco in English aborden el gos llop abandonat a la riera de Ribes, el consum d’alcohol entre els joves, el torneig d’escacs del Sunway i el balanç del llarg pont de desembre.

A Ribes ens centrem en el nou funcionament de la masoveria a Sant Pau, la renovació de paviments la distribució de bosses de roba alternatives als plàstics.

A Cultura destaquem el nou llibre de Núria Camps il·lustrat per Flori Coll, la reobertura del cinema del Retiro, en la iniciativa de Recreart i l’exposició de Marta Camps.

A Esports posem l’accent en la derrota de la UE Sitges en el primer partit de la segona volta, el campionat d’Espanya aconseguit per Martina Lázaro, el nou parc de cal·listènia de Ribes i els preparatius de la capbussada.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Josep Maria Contijoch, Xavi García, Marc Hill, Anna López, Ivan Martínez, Llorenç Martínez, Xavier Miret i Margarida Saiz, a més de les fixes: Francesc Borderia, José Luis Gutiérrez, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella. Les contres són de Xavir Gimeno (Sitges) i Fran Moreno (Ribes) i l’apunt és de Núria Fortuny.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Articles relacionats