LOADING

Type to search

Actualitat

La demanda d’energia verda, en augment

El canvi climàtic és una realitat, i moltes persones i empreses són conscients que és necessari prendre mesures per reduir les emissions que provoquen els negocis i els habitatges amb sistemes més eficients. A més, la pujada dels preus a les factures dels subministres provoca unes despeses a les llars i als establiments en molts casos inassumibles. Així ho demostra l’innegable fet que, en els darrers anys, la instal·lació de sistemes d’energies renovables hagi experimentat un important auge.

Les plaques solars, però, comporten beneficis diferents quan parlem d’un habitatge unifamiliar i quan ho fem d’un bloc de pisos. A les cases, les plaques tenen capacitat per abastir el total de les necessitats energètiques de la llar. Tanmateix, a les comunitats de veïns els sostres no tenen suficient espai per instal·lar les plaques solars necessàries per fer front al consum de tot el bloc. És per aquest motiu que l’ús d’aquests sistemes verds als edificis acostuma a anar destinat només a cobrir una part de l’energia utilitzada.

Els que sí que tenen clar que una de les fórmules per reduir l’elevat import de les factures de la llum i el gas passa per instal·lar sistemes més sostenibles són els empresaris que tenen negocis amb un elevat volum de consum energètic. A L‘Eco d’aquesta setmana hi apereixen diversos testimonis i expliquen la seva experiència. Podeu trobar el setmanari als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure