La draga segueix damunt la taula

Treballs d’arranjament a la platja de l’Estanyol, el passat dimecres
- Publicitat -

Aquesta setmana ja han reobert el 100% dels concessionaris de platges i tots els xiringuitos excepte dos: el Xiringuito Waipiqui, a la platja de la Bassa Rodona, que no té previst obrir en tota la temporada, i el Xiringuito Montañez, a la Riera Xica, que el van desmuntar quan van saber que la draga no vindria. Les condicions que tenen no són massa bones qualsevol temporal s’enduria el xiringuito, i prefereixen no arriscar-se. Tot i això, Escolà comenta que “veurem com queden totes les platges un cop acabin les feines i actuarem si veiem que continuen els problemes”.

En una reunió del Consell de Turisme celebrada dilluns a la tarda, tots els agents econòmics van tornar a reclamar a la draga, encara que aquesta no pugui arribar fins a finals de juliol. En la primera reunió a la qual assistia el flamant nou primer tinent d’alcaldessa i regidor de Turisme, Luismi García, va agafar el compromís de fer-li arribar a l’alcaldessa les seves peticions, que és possible que les traslladi a la Junta de Govern Local, que se celebrarà el pròxim dilluns. Els regidors s’hauran de posicionar i sigui quina sigui l’elecció serà impopular i criticada.

Segons va poder saber L’Eco la setmana passada, la Conselleria de Territori de la Generalitat de Catalunya ja té tots els informes que li mancaven. Tot i arribar quan la draga Josefa Pérez ja estava a Montgat, la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, depenent de la Generalitat, i la Capitania Marítima del Govern central, ja han emès els informes favorables, i per tant, la draga pot venir a Sitges quan estigui disponible. La confirmació oficial va arribar aquest dimarts.

Notícies relacionades:
El sector turístic reclama la draga
La draga no arriba per problemes administratius

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats