LOADING

Type to search

Contingut patrocinat

La felicitat de la gent gran, una realitat i una necessitat

La vida està plena de diferents etapes, que s’inicien en el naixement, i que ens transporten a grans moments que són cabdals en tot el que fem i tot el que desitgem. Quan després d’aquestes etapes estem en el de la Gent Gran no és cap final sinó un començament de molts altres moments que han d’arribar. I perque això sigui possible hi ha un ventall de serveis necessaris i imprescindibles.

En aquestes condicions hem de partir del suport de la familia, i que ens ajudi a trobar el millor pla d’accció envers la nostra salut.

I tenim la sort de viure a Sitges, on hi ha diferents centres i botigues, sempre amatents a les necessitats de la gent gran.

Cal tenir en compte molts aspectes com és el del nostres ulls, que necessiten d’una revisió permanent. I per això és fonamental tenir unes ulleres adaptades a les diferents graduacions. I a Sitges hi ha una àmplia oferta de marques i estils.

La oïda és un altre aspecte a tenir en compte, i on l’aparell fonamental que pot solucionar els nostres problemes es l’audífon, i on podem trobar models ben diversos, adaptats a les nostres necessitats i al problema que tinguem.

Si per motius de feina els nostres familiars no poden tenir una atenció permanent cap a nosaltres, disposem de diferents centres on tindrem una atenció personalitzadade feina els familiars no poden tenir una atenció permanent. I a través d’ella podrem estar atesos amb tot el que necessitem.  

En un moment on volem mantenir el nostre cirmte d’activitats tenen un gran paper els Centres de Dia i les residències. En elles podem disposar d’un ampli programa d’atenció: el servei d’infermeria, el seguiment mèdic de manera periòdica, i un programa diari de totes les activitats, des de l’esmorzar fins al sopar. A més en aquests centres hi ha amb activitats dinamitzadores, excursions i propostes motivacionals. Tot això ens ajudarà a tenir una vida activa i segura.

El pla de seguretat en la nostra salut és cabdal, per les contingències com les caigudes a la llar. Per això hi ha una serie de serveis, i d’ortopèdia i que ens ajudin a sentir-nos més còmodes i molt més segurs.

I en aquest benestar l’alimentació saludable és del tot prioritària. A Sitges diferents botigues ofereixen productes i aliments idonis per sentir-nos molt més be, partint d’una alimentació sana i natural.

I és tot un llarg procés que ens ha portat fins aquest moment. Hem viscut molt i quan arriba l’etapa de la gent gran hem d’estar motivats perquè hi ha moltes coses que podem gaudir. I amb un gran assesorament i el pla de servei més idoni podem sentir-nos molt més bé. I en això hi ha un gran paper per part de l’atenció personalitzada que poden oferir els centres de dia i residències. Quan hi ha un bon programa envers la nostra salut, cuidant de la nostra oïda, els nostres ulls, la nostra alimentació, l’horitzó que tenim és molt millor.

CENTRE AUDITIU DE SITGES
En els últims anys el Centre Auditiu de Sitges ha crescut en el sector de l’Audició. Per això, disposem en l’actualitat d’uns professionals qualificats i amb gran experiència.

Aprofitem aquestes línies per recordar que és important que totes les persones majors de 60 anys han de realitzar-se almenys una revisió audiològica complerta anual.

La pèrdua auditiva és irreversible una vegada que aquesta presenta els seus primers símptomes, però això no és sinònim que no haguem de fer res, al contrari, si no hi posem remei anirà a pitjor i serà tard per poder actuar.

Els audiòfons han arribat a les nostres vides per millorar-les, de manera que en el cas de pèrdua d’audició es convertiran en els nostres millors aliats.

CENTRE DE DIA DE L’HOSPITAL
Mindfulness per envellir activament.

El nostre usuari estarà en un procés d’envelliment actiu i acompanyat, des de primera hora del matí i amb diferents activitats, tant a la zona interior com a l’espai exterior.

Comptem amb un ampli jardí i zona de vinyes, una pantalla interactiva que adaptem a qualsevol activitat, un gimnàs i una capella. Tenim també un menjador i una sala de visites, materials diversos per a les activitats, lavabos adaptats i amplis, amb llum artificial i natural, climatització en totes les sales, cuina externalitzada i servei de recepció de dilluns a diumenge.
L’equip de professionals que treballa al centre de dia per a gent gran és pluridisciplinari, comptant amb professionals amb titulació adient per oferir una atenció geriàtrica integral.ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure