LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La Festa Major de Ribes comença amb una inèdita edició sense balls populars al carrer

La Traca aèria d’avui diumenge (a les 13h), vigília de Sant Pere, és el tret de sortida de la Festa Major. Serà una edició inaudita, a causa de la Covid-19. La traca aèria es llançarà des de tres punts diferents de Ribes –que no s’han donat a conèixer– encetant una jornada festiva en què la presència dels balls populars serà telemàtica.

Després dels debats i la decisió de no celebrar cap acte oficial presencial, excepte algunes activitats musicals als patis de les entitats i amb aforament limitat, els versos dels Balls de Diables es representaran a través de les xarxes socials aquest vespre. El Ball de Diables de Ribes ho farà amb uns audiovisuals enregistrats en diferents localitzacions de Ribes i el Ball de Diables de Ribes Colla Jove, des del Redós, com a homenatge al personal i a la gent gran del centre.

Trobareu l’article complet a L’Eco d’aquesta setmana, que podeu trobar als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per i iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.