La Festa Major de Ribes comença amb una inèdita edició sense balls populars al carrer

- Publicitat -

La Traca aèria d’avui diumenge (a les 13h), vigília de Sant Pere, és el tret de sortida de la Festa Major. Serà una edició inaudita, a causa de la Covid-19. La traca aèria es llançarà des de tres punts diferents de Ribes –que no s’han donat a conèixer– encetant una jornada festiva en què la presència dels balls populars serà telemàtica.

Després dels debats i la decisió de no celebrar cap acte oficial presencial, excepte algunes activitats musicals als patis de les entitats i amb aforament limitat, els versos dels Balls de Diables es representaran a través de les xarxes socials aquest vespre. El Ball de Diables de Ribes ho farà amb uns audiovisuals enregistrats en diferents localitzacions de Ribes i el Ball de Diables de Ribes Colla Jove, des del Redós, com a homenatge al personal i a la gent gran del centre.

Trobareu l’article complet a L’Eco d’aquesta setmana, que podeu trobar als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per i iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Articles relacionats