La Fundació Ave Maria acull ‘Filant fi’

L’exposició és el resultat de deu anys de treball de l’artista madrileny Julio Campos

- Publicitat -

La Fundació Ave Maria acull durant dues setmanes l’obra de l’artista Julio Campos. Filant fi, o originalment Hilando fino en castellà, és el resultat de deu anys de treball, on l’artesania des de la vessant del tèxtil, juntament amb les noves tecnologies, i les complexes realitats del nostre dia a dia, han configurat el que avui es pot veure en aquesta exposició.

L’artista madrileny s’ha especialitzat en obres tèxtils, a partir de la seva continuïtat en el negoci familiar, on teixia cordes i xarxes. Els seus inicis humils i els sacrificis per fer créixer l’empresa, el van dur a desenvolupar productes més complexos, tècnics i cada cop més colorits. Captivat pel sol mediterrani, el fil és l’element principal de la seva obra, teixint cada peça amb precisió, i utilitzant una mescla de fils tecnicolor i metàl·lics, que finalment els tanca en marcs daurats fets a mà, amb forma d’aurèola.

Tots els detalls de l’exposició, a L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar en format paper als punts de venda habituals i també en format PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats