LOADING

Type to search

Cultura

La Fundació Ave Maria acull ‘Filant fi’

L’exposició és el resultat de deu anys de treball de l’artista madrileny Julio Campos

La Fundació Ave Maria acull durant dues setmanes l’obra de l’artista Julio Campos. Filant fi, o originalment Hilando fino en castellà, és el resultat de deu anys de treball, on l’artesania des de la vessant del tèxtil, juntament amb les noves tecnologies, i les complexes realitats del nostre dia a dia, han configurat el que avui es pot veure en aquesta exposició.

L’artista madrileny s’ha especialitzat en obres tèxtils, a partir de la seva continuïtat en el negoci familiar, on teixia cordes i xarxes. Els seus inicis humils i els sacrificis per fer créixer l’empresa, el van dur a desenvolupar productes més complexos, tècnics i cada cop més colorits. Captivat pel sol mediterrani, el fil és l’element principal de la seva obra, teixint cada peça amb precisió, i utilitzant una mescla de fils tecnicolor i metàl·lics, que finalment els tanca en marcs daurats fets a mà, amb forma d’aurèola.

Tots els detalls de l’exposició, a L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar en format paper als punts de venda habituals i també en format PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure