LOADING

Type to search

Actualitat

La Generalitat preveu convertir Vallcarca en un port de desballestament de vaixells

El port de Vallcarca, sense pràcticament activitat des del tancament de la cimentera, fa tres anys, serà un centre de desballestament d’embarcacions, si prospera el pla programat de la Generalitat. La direcció de Ports de la Generalitat ha elaborat un projecte, encara no aprovat, que aporta continuïtat a la via industrial de Vallcarca i que anul·la qualsevol possibilitat d’un ús diferent, fos en orientació turística o científica, com s’havia plantejat en algunes propostes.

L’Ajuntament ja s’ha posicionat en contra de les intencions de la Generalitat. El regidor de Promoció Econòmica i Platges, Guillem Escolà, ha manifestat clarament que el projecte “no encaixa amb l’activitat de Sitges i no agrada l’Equip de Govern, ja que seria com instal·lar una deixalleria de vaixells”.

A L’Eco d’aquesta setmana us expliquem amb més detall i atenció el projecte de la Generalitat, les propostes alternatives de l’Ajuntament i detallem la cronologia històrica de Vallcarca.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure