La Generalitat prohibeix les trobades socials de més de 10 persones

La restricció serà vigent tant en la via pública com en l’àmbit privat

- Publicitat -

El final de les vacances estiuenques, lligat a l’inici del curs escolar i el retorn massiu a la feina, preocupava des de feia setmanes el Govern català. Per mirar de frenar la propagació del coronavirus, que no ha parat de créixer progressivament des de la finalització de l’Estat d’Alarma, la Generalitat ha prohibit les trobades socials de més de 10 persones arreu del país.

La mesura, que s’allargarà inicialment fins al diumenge 13 de setembre, serà vigent en qualsevol espai de la via pública però també en els domicilis particulars. Les úniques excepcions seran els ambients laborals i el transport públic.

Encara hi ha incògnites, però, sobre com afectaran aquestes noves restriccions en sectors com la restauració, la cultura o els esdeveniments, molt presents en poblacions turístiques com Sitges. Precisament, el tancament dels locals d’oci nocturn, la restricció d’horaris en l’hostaleria i la restauració i la prohibició de consumir alcohol i tabac a l’aire lliure també continuaran vigents.

Articles relacionats