LOADING

Type to search

Carnaval Festes

La gresca de No K-lia continua… ara al Prado

Els membres de No K-lia sota la pancarta davant del Prado

Després de l’exitosa acció realitzada ahir al vespre a l’edifici de l’Ajuntament de Vilanova, la colla carnavalera No K-lia ha continuat avui la gresca i aquest vespre han desplegat dues pancartes més. Totes dues iguals, però de tamanys diferents. Si ahir, el relat era la rivalitat local, avui ha estat entre les centenàries entitats sitgetanes.

Al Cap de la Vila, No K-lia ha penjat una lona de grans dimensions (de 3 per 6 metres) amb la imatge d’un membre de la colla i la frase “Ganes de tornar-vos a veure”. Es tracta d’una referència explícita a la pancarta que Joan Laporta va desplegar en un edifici a pocs metres del Santiago Bernabeu en la seva precampanya per a les eleccions del F.C. Barcelona.

La pancarta del Cap de la Vila

De fet, aquesta mateixa imatge, però de tamany més petit, ja la van instal·lar ahir al mateix edifici. Aquest vespre han fet el canvi i la pancarta que ahir estava al Cap de la Vla l’han col·locada just davant del Prado. Ho han fet, set membres de la colla, també amb les cares tapades. Després s’han fet una foto per reivindicar l’acció, tal com ahir van fer a Vilanova.

No K-lia, amb vint anys a la rua del Carnaval, és una de les colles més emblemàtiques del Retiro. De fet, alguns dels seus membres són components actius de l’entitat de la lira.

L’Ajuntament de Vilanova, avui al migdia amb la pancarta del xató de Sitges

Mentrestant, la pancarta amb l’emblema “El xató és de Sitges”, que ahir van instal·lar a l’edifici de l’Ajuntament de Vilanova, avui ha continuat al mateix lloc tot el dia. Quan els funcionaris entraven i sortien de l’edifici passaven sota l’impactant emblema. Amb tot, segons ha informat Canal Blau, l’Ajuntament de Vilanova té la intenció de retirar-la demà.

No K-lia, per la seva part, recorda que “el Carnaval tot just ha començat”. “Encara queden dies i la gresca i la sàtira es faran veure”.

Notícies relacionades:
El Carnaval de Sitges comença amb sàtira… a Vilanova (10 de febrer de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure