LOADING

Type to search

Actualitat

La guerra fàl·lica de les gofres

L’Ajuntament no vol publicitat ni productes amb símbols sexuals a la via pública

El carrer Marquès de Mont-roig compta, des del passat mes de novembre, amb un establiment que comercialitza gofres i altres productes dolços amb formes de penis i vagina. El seu propietari és Andrea Suárez, cantant i actor de cinema per a adults que s’ha aventurat en el món empresarial amb aquest projecte eroticoalimentari que també ha traslladat en ciutats com Mallorca, Sevilla o Zaragoza. El seu primer negoci el va obrir a la vila i l’elecció no va ser casual: “la vinculació de la marca Sitges amb el món gai hi va tenir molt a veure”, admet. Nou mesos després, Suárez es mostra “decebut” amb les “traves” que, al seu entendre, li està posant l’Ajuntament.

El Govern municipal es basa en un reial decret del 1982 sobre la regulació de determinades activitats “inconvenients o perilloses per a la joventut i la infantesa”, entre les quals s’inclouen “les imatges obscenes o les expressions contràries a la moral i als bons costums”, per reclamar-li que tregui –sota amenaça de sanció– “tota la publicitat de la façana i tota aquella que es pugui veure des l’exterior de l’establiment”. És a dir: el rètol, el tendal, els focus i la decoració amb paraments, que el consistori estipula, d’altra banda, que “es van modificar sense tenir la llicència corresponent”.

Els motius de l’Ajuntament i les reaccions del propietari de l’establiment, a L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar en format paper als punts de venda habituals o en format digital a la plataforma iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure