LOADING

Type to search

Cultura

La I Mostra de Cinema LGTBIQ+ aplega més de 700 espectadors

Més de 700 espectadors han assistit a les tretze projeccions i deu cinefòrums de la I Mostra de Cinema LGTBIQ+, que va finalitzar el cap de setmana passat. Tot un èxit en una setmana marcada per la poca assistència d’espectadors als cinemes, en general, i en uns moments novament complicats a causa de la pandèmia.

Héctor Lozano i Menna Fité van ser els protagonistes de l’última jornada del festival. El creador i el director de les sèries Merlí i Merlí Sapere Aude van recollir el primer Premi Endimaris Sitges, que fa un reconeixement a l’aportació que fan les dues sèries a la visibilitat de aquesta comunitat i els valors que transmeten com la tolerància, el respecte i la llibertat.

Durant una setmana han passat convidats d’excepció com l’actriu Itziar Castro, La Prohibida i directores i directors com Alba Muñoz, Marc Ferrer o Raúl Portero. El Festival Endimaris neix amb la voluntat que tingui continuïtat i sigui un esdeveniment que vol convertir-se en un referent dins del món dels festivals de cinema LGTBIQ+. Endimaris està impulsat per Cine Club Sitges i Sitges Gay Link, amb la col·laboració del Prado i l’Ajuntament.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure