LOADING

Type to search

Actualitat

La incertesa s’apodera de nou del sector hoteler

El novembre va superar les tímides previsions d’ocupació, però la sisena onada ha tornat a sotmetre els establiments en situació de tensió


Participants en el campionat internacional d’escacs del Sunway, arribant a l’hotel.

A finals d’octubre, les previsions mitjanes d’ocupació dels hotels de Sitges confirmades per al novembre no arribaven al cinc per cent. Hi havia programades algunes reunions i esdeveniments de format mitjà i petit, a més de les reserves regulars, però poca cosa més. Finalment, el resultat es va situar al voltant del vint- i-cinc per cent, que per ser un mes de novembre no és dolent, si es té en compte que l’activitat congressual està notablement reduïda per la pandèmia. El mes de novembre, els hotels també es van mantenir com el principal sector generador d’activitat econòmica a la vila.

Aquest panorama va injectar un cert optimisme en el sector: si se superava el novembre amb un aprovat, ni que fos just, l’hivern es podria encaminar amb relatives garanties. La sisena onada, però, ha trastocat els plans i ha tornat a sotmetre el sector en la preocupació. No hi ha depressió –si més no, fins ara–, però sí incertesa.

La valoració del pont de la Puríssima i les xifres mensuals de la capacitat de despesa a la vila, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma virtual iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure