LOADING

Type to search

Actualitat

La International Bears Sitges Week obre el setembre amb una programació cultural, lúdica i solidària

Els organitzadors preveuen l’arribada de 7.000 assistents i un impacte econòmic que supera els 7 milions d’euros

Ja s’enceta el quart dia de l’esperada International Bears Sitges Week, que enguany celebra la seva 18a edició amb una àmplia programació cultural, solidària i lúdica. L’esdeveniment tindrà durada fins l’11 de setembre. És la trobada d’óssos amb major projecció internacional i la més multitudinària.

Entre les activitats anunciades hi destaquen el Sopar Oficial Benèfic, el dia 5 de setembre a l’Hotel Calípolis, i la trobada de protagonistes de la sèrie Meet&Great Were the Bears Are, el 6 de setembre a les 22 hores. A banda, moltes altres activitats programades que ompliran els museus, els carrers i les platges de Sitges. Durant la setmana també s’instal·larà al passeig, del 2 al 8 de setembre, el village on es podrà escolar música i estarà obert de les 21 a les 3 hores.

La Bears Sitges Week aposta per aconseguir un esdeveniment sostenible i responsable. En darreres edicions es va aconseguir reciclar el 80% dels gots de plàstic utilitzant-ne un model reutilitzable, el 100% del cartró i el 90% del vidre.  L’Associació Bears Sitges, organitzadora de l’esdeveniment, és una entitat sense ànim de lucre que aquest any preveu aplegar a 7.000 assistents.

Segons els organitzadors, cada persona es gasta de mitjana 150 euros al dia, causant així un impacte aproximat de 7.350.000 euros. En cas de ser així,  la Bears Week un dels esdeveniments amb major retorn econòmic pel municipi. A més, aconsegueixen una major ocupació hotelera durant la primera setmana de setembre, on sempre acostuma a ser més feixuga.