LOADING

Type to search

Actualitat

La Jove de Sitges estrena el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla d’una tacada

La diada del segon Memorial Pepe Rodríguez, celebrada avui al Cap de la Vila, ha estat exitosa per a la Jove de Sitges. Els de la camisa de color vi han estrenat el 5de7 i el 4e7 amb l’agulla, els primers fets des de la irrupció de la pandèmia.

Portar dos castells del seu nivell alt a plaça en una mateixa diada no és gens habitual en el món casteller que ha sortit de la pandèmia, on el nivell forçosament ha baixat de manera generalitzada. Per aquest motiu, que la Jove de Sitges hagi portat a plaça dues construccions per a les que es necessita un bon volum de castellers ha estat especialment meritori.

Tant el 5de com el 4 amb l’agulla s’han executat amb plenes garanties i amb estrenes diverses en els troncs, la pinya i, especialment, la canalla: se n’han estrenat cinc, una aixecadora que només fa dues setmanes que fa castells.

A més del 5 i el 4 amb l’agulla, la Jove h fet també el 3de7. Un bon colofó per al primer tram de temporada, que es va veure ahir a l’assaig, on van posar aixecador al 4de7 net.

A plaça també hi havia els Castellers de Castelldefels (que han fet el 3de7 com a millor castell, i han caigut del 3de7 amb l’agulla) i els Minyons de l’Arboç (torre de 6 com a millor castell).

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure