LOADING

Type to search

Cultura

La Jove ja planta agulles4de7 amb l’agulla, dissabte passat a baix a mar.

La Colla Jove de Castellers de Sitges va descarregar, amb eficàcia i seguretat, tres castells de 7 durant la diada de Sant Jordi, celebrada el passat dissabte al pont d’en Domènech. Especialment meritori va ser el 4de7 amb l’agulla, que els de color vi vn fer en segona ronda, així com el pilar de 5 de tancament. En una i altra estructura, com ja és habitual darrerament, van canviar el segon.

La diada de Sant Jordi era un repte afegit per a la Jove, ja que en les darreres setmanes no havia pogut assajar amb normalitat per les obres de la façana interior del Palau del Rei Moro. Tot i això, l’equip tècnic encapçalat per Sergi Milà va mostrar-se decidit i va mantenir el programa de dur a plaça tres castells de 7. I l’aposta els va sortir bé, ja que el 4 amb l’agulla es va erigir sòlid, segur i ràpid, malgrat que l’assaig del dia anterior no havia ofert la millor forma. Els de color vi també van fer el seu primer 3de7 de l’any i el tercer 4de7.

Al seu costat, els Castellers de Sants van plantar el 4de8, la torre de 7 i el 7de7. La diada va atraure un bon nombre de públic, que va aprofitar el bon temps de la jornada per omplir l’esplana de la Ribera.

També pots veure