La Lliga de Sitges de Futbol Sala apunta l’inici a l’octubre

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament està pendent de l’evolució de la pandèmia per saber si la competició podrà començar en la data prevista

- Publicitat -

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sitges ha confirmat que l’inici de la Lliga de Futbol Sala Vila de Sitges està previst pel primer cap de setmana d’octubre. L’organització tenia intenció d’iniciar-la el darrer cap de setmana de setembre, però donada la situació d’emergència sanitària es va creure adient retrassar-ho una setmana més. Tot i aquesta confirmació des de la regidoria es demana prudència, i serà l’evolució de la pandèmia la que marcarà si es pot iniciar amb normalitat el proper 4 d’octubre.

L’organització de la Lliga ha presentat un protocol d’actuació pels dies d’entrenament i competició, basat en el Pla d’Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya. Entre aquestes mesures destaquen que els grups d’entrenament siguin estables i no sobrepassin les 15 persones. Això permetria controlar fàcilment els esportistes i els seus possibles contactes de risc. També s’hauran de signar declaracions responsables que garantitzin que en els darrers 14 dies no s’ha tingut cap simptomatologia compatible amb la Covid-19, no haver donat positiu i no haver conviscut o tenir contacte estret amb persones afectades. En cas que es produeixi un d’aquests casos s’obliga a posar-ho en coneixement de l’organització.

Això fa que la Lliga de Sitges es posi a l’alçada d’altres competicions de futbol sala de la comarca, com les 24 Hores les Roquetes, amb un pla ben marcat per poder dur a terme la competició, sempre que les autoritats supramunicipals permetin el seu desenvolupament.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats