LOADING

Type to search

Cultura

La Lluna Plena més solidària de l’any

L’acte busca recaptar una xifra superior a la de l’any passat

La lluita contra el càncer infantil no s’atura gràcies a iniciatives com la cursa de la Lluna Plena que cada any arriba a Sitges amb més força. Enguany diverses novetats envolten l’esdeveniment, ja que l’objectiu és aconseguir superar els beneficis de l’any passat que van ser 35.153 euros, íntegrament donats a la fundació Sant Joan de Déu. Una de les novetats serà la donació a través de la compra d’espelmes que figuraran durant a cursa en el tram il·luminat, amb el cost d’un euro que després els assistents podran fer-se seva. D’altra banda, el recorregut d’aquest any té variacions envers el de l’any passat a causa de les obres. Els 4,2 quilòmetres començaran a l’IES Vinyet i culminaran al mateix lloc, on se celebrarà el sorteig d’obsequis que aporten els col·laboradors juntament amb un sopar a peu dret pels assistents. Els costos que comporta la cursa s’assumeixen gràcies a la quantitat de col·laboradors i espònsors que cada any van augmentant.
Anualment es diagnostiquen més de 1.200 casos de càncer infantil, és per això la importància de la celebració d’actes com aquest que ajuden a una millora en les investigacions de la malaltia.
La cursa convida a tothom a participar-hi, sigui corrent o caminant gaudint d’una majestuosa Lluna Plena, el dia 11 d’octubre a les 21 hores, per lluitar en contra del càncer infantil