La Mitja i el Quart de Marató estrenen nou recorregut

L’objectiu és abandonar els trams de carretera i apostar per carrers del nucli de Sitges

Sortida de la cursa de l’any passat, encara amb mascaretes. (Ajuntament)

La 39a edició de la Mitja Marató de Sitges i l’11a del Quart de Marató arriben aquest diumenge 15 de gener amb canvis en el seu recorregut. L’objectiu d’aquesta modificació és abandonar els trams de carretera i apostar per carrers del nucli de Sitges, amb l’objectiu d’afavorir el públic i que les persones participants se sentin més acompanyades al llarg de tota la prova, això sí, amb el Passeig Marítim i de la Ribera com a principals protagonistes amb la sortida i arribada, respectivament.

L’organització de la cursa ha avançat en la presentació de l’edició del 2023 que ja hi ha més de 2.500 atletes inscrits a la Mitja Marató i al Quart de Marató, que mantindrà el caràcter de cursa solidària i recaptarà fons per a l’entitat AMIS Sitges, que es dedica a potenciar les capacitats del col·lectiu de persones amb funcionalitat diversa.

El nou traçat de la prova, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.

Articles relacionats