La Mobile Week aporta coneixement i difusió a Sitges i a Ribes

Confeència celebrada dijous passat al Miramar
- Publicitat -

La quarta edició de la Mobile Week arriba aquesta setmana a Sant Pere de Ribes, després d’haver-se estrenat per primer cop a Sitges en els darrers dies. La Mobile Week pretén apropar la tecnologia i el debat sobre la transformació digital a la ciutadania i programa activitats diverses, com xerrades, conferències o tallers.

Dimecres, dijous i divendres hi ha programades diferents activitats a Ribes i a les Roquetes: la conferència Metavers, que es farà dimecres 11, a les 19 hores, a la Sala Josep Luís Palacios de la Casa de la Vila; un taller sobre digitalització per a persones emprenedores, petits comerços i PYMES, dijous 12, a les 20 hores, a l’edifici de la Vinya d’en Petaca; i un taller sobre màrqueting digital, divendres 13, a les 19 hores, a la Sala Josep Luís Palacios de la Casa de la Vila. A Sant Pere de Ribes ja fa diversos anys que es duen a terme activitats amb motiu de la Mobile Week, de la mà de Sinergia, una agrupació d’entitats empresarials del sector tecnològic, i enguany se n’han tornat a programar.

La Mobile Week va arribar a Sitges la setmana passada, amb la elebració de dues conferències, a càrrec del consultor Alfonso Rubio, cofundador i director executiu de l’empresa Entanglement Partners, i Jaume Catarineu, CEO i fundador d’Ubiqat i fundador d’Ethixain, i vicedegà del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats