La música torna a animar el cap de setmana a les terrasses

Els establiments poden programar actuacions de petit format i reproduir el fil musical amb limitacions horàries

- Publicitat -

Sitges ha recuperat, aquest cap de setmana, la música a les terrasses. Un nou decret exprés, aprovat aquest dijous per l’Ajuntament, ha permès a bars i restaurants tornar a programar actuacions de petit format i a tenir música d’ambient de fons –fil musical– dins uns horaris preestablerts.

Totes dues mesures seran vàlides de dijous a diumenge, i també en vigiles de festius, fins a finals d’octubre. Els espectacles en directe estaran permesos d’11h a 13h i de 18h a 23h (només fins a les 22h en cas dels diumenges). Pel que fa la música ambiental, es podrà posar d’11h a 24h (i fins a la 1h durant el cap de setmana).

La mesura del consistori sitgetà, reclamada des de fa setmanes pels principals agents econòmics de la vila, arriba tot just quan s’està negociant el retorn del Gremi d’Hostaleria, de l’Associació de Platges i de Sitges Comerç al Pacte Local per a la Reactivació. Tots els detalls d’aquestes converses i de l’afectació del coronavirus en l’oci nocturn sitgetà, en l’edició en paper de L’Eco d’aquest divendres.

Articles relacionats