LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La neteja protagonitza l’audiència telemàtica

L’Equip de Govern de l’Ajuntament ha realitzat aquesta tarda la primera audiència pública telemàtica, on els vuit regidors han contestat les preguntes que la ciutadania els hi ha fet arribar mitjançat les xarxes socials. L’alcaldessa, Aurora Carbonell, ha expressat el més sentit condol a tothom que ha perdut familiars i amics, i també agraït la feina que està fent tothom per erradicar la Covid-19, especialment els treballadors sanitaris.

El tema estrella ha estat la neteja i la desinfecció i Jaume Monasterio, regidor de Via Pública, ha fet una crida a població a què llenci la brossa dins dels contenidors, ja que “ens estem trobant amb molts problemes. No podem fer la desinfecció amb la brossa fora”. El regidor ha fet una crida als vilatans perquè no posin en risc als treballadors municipals quan manipulin les deixalles i que evitin tirar la poda, ja que la deixalleria està tancada.

Les residències de la gent gran també estan en el centre d’atenció i David Martínez, regidor de Salut, ha manifestat que està en contacte diari per satisfer totes les seves necessitats, com ara facilitar-los nou personal, desinfectar-les o dotar-les de material de protecció.

En les setmanes que venen pretenen presentar noves mesures d’ajut al lloguer, que englobi un espectre més gran de la població, i noves ajudes als autònoms, un dels sectors més afectats per la crisi sanitària. En el proper Ple, previst per a la setmana vinent, s’oferiran noves ajudes econòmiques.

Podeu veure l’audiència sencera aquí.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA La neteja protagonitza l’audiència telemàtica