LOADING

Type to search

Cultura

La Oreja de Van Gogh tanca el Festival Jardins de Terramar exhaurint les entrades

El certamen supera, tot i les restriccions sanitàries, els 14.500 tiquets venuts i el 88% de l’aforament permès

Un moment de l’actuació. (Sergi Abad)

La quarta edició del Festival Jardins de Terramar ha arribat al seu punt final aquesta nit de divendres amb l’actuació de La Oreja de Van Gogh. El grup basc, que és el que ha venut més discos al conjunt de l’Estat durant el segle XXI, ha fet un repàs dels èxits conreats al llarg dels seus vint anys de trajectòria i també ha presentat els temes del seu darrer àlbum: Un susurro en la tormenta.

El concert de La Oreja de Van Gogh ha sigut un dels sis que ha exhaurit totes les entrades, junt amb els de Fangoria, Rosario, God Save the Queen, Sopa de Cabra i Antonio Orozco. En total, més de 14.500 entrades venudes que, un cop retallat l’aforament al 50% a causa de les restriccions sanitàries, han permès omplir el 88% de la capacitat permesa.

El quart Festival Jardins de Terramar es va iniciar el passat 29 de juliol amb el grup Manel. La proposta ha incorporat quinze concerts amb cantants i bandes reconegudes de les escenes musicals catalana i espanyola i s’ha completat amb el cicle Imprescindibles a l’escenari del village, en què la música i la dansa d’autoria local ha lluït en directe com a prèvia a les actuacions de l’auditori principal.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure