LOADING

Type to search

Cultura

La Penya Espanyolista guanya el concurs de trepitjadors de les Festes de la Verema

La 58ena edició de la Festa de la Verema s’ha dut a terme aquest cap de setmana i ha registrat una alta participació. Amb la participació de l’actriu Aina Clotet com a pregonera, la festa s’ha concentrat a la Fragata, on hi ha hagut la Mostra de Vins i, ahir diumenge, el concurs de trepitjadors, que va guanyar la Penya Espanyolista.

L’actriu Aina Clotet va inaugurar la festa divendres, amb un pregó fresc en el que va ressaltar el caràcter cultural de la vila. Clotet va fer referencia a les seves vivències sitgetanes i va subratllar la seva participació en el Cinema Fantàstic com a jurat en una ocasió.

La mateixa Clotet, junt amb l’alcaldessa, Aurora Carbonell, va inaugurar la tretzena Mostra de vins, situada a la Fragata. La mostra va estar oberta fins diumenge i va registrar un gran èxit de participació.

Ahir diumenge, després del premsat del primer most per part de la Pubilla de Sitges, Marta Ferrer, i l’Hereu de Sitges, Martí Carbonell, es va donar pas al tradicional Concurs de trepitjadors de raïm. Hi van participar onze entitats i els components de la Penya Espanyolista de Sitges van repetir com a guanyadors, amb 24 litres de most, seguits pel Carrusel del Prado (23,5) i l’Agrupació de Balls Populars (23).

Un dels moments més especials de la festa va ser el pesat de la Pubilla i l’Hereu de Sitges. Marta Ferret es va emportar 50 ampolles i Martí Carbonell, 55.