LOADING

Type to search

Actualitat

La polèmica de les entrades, el servei de neteja i el descens del contagi, a L’Eco

L’Eco d’aquesta setmana posa l’accent en la polèmica de les entrades per veure els balls, el descens dels nivells de contagi, la botiga amb productes fàl·lics vetada per l’Ajuntament, el balanç inicial del nou servei de neteja i les denúncies de Quint Mar a la companyia elèctrica, entre d’altres temes. Amb L’Eco d’aquesta setmana trobareu el butlletí del Grup d’Estudis Sitgetans.

El tema de la setmana han estat la ràpida distribució de les entrades per veure les exhibicions dels balls populars per Festa Major. A L’Eco aportem noves clau d ela polèmica i expliquem les causes per les quals el sistema triat va ser erroni.

A les nostres pàgines també fem balanç del nou servei de sistema de neteja, un any després de la seva implantació, i exposem els punts forts i els dèbils. També expliquem la denúncia que els veïns de Quint Mar han efectuat contra la companyia elèctrica per continus problemes en el subministrament, les noves armilles de protecció de la Policia Local i els punts liles instal·lats en el concerts d’estiu a Sitges. També parem atenció en una nova polèmica, la del propietari d’una botiga de productes fàl·lics i l’Ajuntament.

El descens del virus i els nous contagis també centra la nostra atenció, a partir de diferents dades i anàlisis. També expliquem com estan aplicant les farmàcies locals la venda de tests d’antígens.

Les pàgines de Ribes posen l’atenció en les reivindicacions de la urbanització Can Lloses, el retorn de Ràdio Ribes, el premi de la loteria de 50.000 euros les Roquetes i el conflicte amb un caçador que va apuntar dos agents de policia.

La prohibició d’accedir al Parc del Garraf pel risc d’incendi i l’aparició de peixos morts a la riera de Ribes són altres dels temes tractats. També publiquem un reportatge de Mercè Carandell sobre els orígens del llegat Bacardí, fundada pel sitgetà Facundo Bacardí a Cuba. Aquesta setmana entrevistem el director de l’Hotel Sunway, Fran Dubon, mentre que el relat de Malvasia de Lletres és de Carmen Seijas i conversem amb la dibuixant de Julia Ovslannikova, amb motiu de la seva l’exposició.

A les pàgines de L’Eco in English centrem la informació en la millora del marc epidemiològic, la polèmica de les entrades de Festa Major, l’augment de rodatges publicitaris a la vila, el turisme francès i la platja Sant Sebastià.

A Cultura parlem de les convocatòries Sanvisens de pintura i Pere Jou d’escultura, de l’inici de Barraques, de la valoració del Festival Jardins Terramar, de la gala de l’òpera i del procés creatiu de l’escultura Cécile Dedieu.

A L’Eco d’aquesta setmana publiquem un nou número del Butlletí del Grup d’Estudis Sitgetans, que aborda com va ser la Setmana Tràgica a Sitges i les obres d’Agustí Ferrer Pino a l’església Sant Jaume de Moja.

A Esports parlem del calendari dels equips de futbol locals, de la plata de Gisela Carrión, de la nova iniciativa del sitgetà Pau Soler amb una companyia de guies de muntanya, de la confirmació de Sitges com a seu del Campionat Mundial d’Escacs femení i de l’homenatge a Diego Fuks.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Mercè Carandell, Josep Daranas, Xavier Duran, Xavi Fernández, Anneka Lott, Salvador Miret, Àxel Neumann, Davis Puertas, Xavi Ripoll, Mike Rosenberg, Encarna Sánchez, Josep Maria Tubau i Ignasi Viladevall, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella, José Luis Gutiérrez, Manel Pérez i Núria Pozo. Les contres són de Xavier Gimeno (Sitges) i Fran Moreno (Ribes). L’apunt és Kirian Bolinaga.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.


Accediu a la versió d’iQuiosc.cat

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure