LOADING

Type to search

Actualitat

La Policia desallotja un ‘catenaccio’ en un local del Dos de Maig

Un grup de joves, al bar Bali, en una imatge d’arxiu de l’estiu passat

Agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra han intervingut aquesta matinada en el bar Bali, del carrer Primer de Maig, on s’estava produint el que es coneix com un catenaccio; és a dir, gent a l’interior, bevent, escoltant música i ballant fora dels horaris permesos. Hi havia 26 persones i han realitzat una detenció.

Els agents s’han desplaçat al local poc abans de les 2 de la matinada, just després d’haver rebut una trucada que el bar estava funcionant, però amb la reixa baixada. L’horari de tancament dels establiments d’oci nocturn és, des del passat 24 de desembre, a dos quarts d’1.

Quan els agents han arribat al carrer i han tingut constància, pel volum de soroll que se sentia, que a dins hi deuria haver un nombre considerable de persones, han reclamat suport d’altres patrulles i dels Mossos d’Esquadra. Finalment, s’hi han desplaçat fins a sis vehicles, incloent una brigada ARRO de la policia catalana.

Un cop han trucat a la porta, els ha obert l’encarregat de l’establiment, que, segons la versió de la Policia Local, ha intentat donar dues puntades als agents. Un d’ells ha enregistrat els moviments amb telèfon, fet que ha provocat que l’encarregat del local hagi reaccionat de manera agressiva.

Els agents han detingut el responsable del local i se l’han endut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Vilanova, per presumpte autor d’un delicte “d’atemptat a un agent”, segons consta en l’informe oficial. Les 26 persones que eren a dins del local han sortit lliurement en el moment que s’hi ha presentat la Policia i els Mossos. Segons l’informe policial, el responsable del local els havia “incitat a enfrontar-se als agents”. Segons ha pogut saber L’Eco, alguns han tingut una actitud hostil cap als agents.

L’Ajuntament obrirà un expedient al local. En els propers dies, es coneixerà l’abast del procés administratiu que es durà a terme.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure