La Policia enxampa dotze persones amb armes blanques i objectes perillosos

El regidor de Governació, José Maria Martínez, i l’alcaldessa, Aurora Carbonell, adreçant-se als cossos de seguretat i prevenció, abans de les rues
- Publicitat -

Els controls policials amb motiu del Carnaval realitzats dissabte i diumenge s’han saldat amb sis persones amb possessió d’armes blanques i sis més amb altres objectes perillosos. Durant el el cap de setmana, la Policia Local ha realitzar 340 control a persones, als quals cal sumar les efectuades pels Mossos d’Esquadra. Amb tot, les dues jornades han estat amb un nivell delictiu baix en proporció amb l’elevada presència de visitants.

Tant les sis armes blanques com els sis objectes van ser decomissats pels agents de la Policia Local. En el cas de les armes blanques es tractava de navalles i els seus autors van ser denunciats. Per la seva part, entre els objectes perillosos hi havia barres de ferro, pistoles de gas pebre o trossos de fusta que podien provocar lesions. En aquest cas, en no tractar-se d’armes, no van ser denunciats i els propietaris poden retirar-les a les dependències de la Policia Local.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han realitat un servei especial en matèria de prevenció i seguretat durant aquests dies de Carnaval, que es mantindrà també dimarts, amb motiu de la Rua de l’Extermini. El servei, a més, ha estat reforçat amb contractació de seguretat privada per poder cobrir l’alta demanda de seguretat amb un Carnaval que està resultant multitudinari.

Els controls policials es realitzen en punts fixes, com la sortida de l’Estació, Can Perico i els accessos a l’autopista, però també amb unitats que circulen pel carrer i que han pogut resoldre in freganti algunes actuacions delictives, com la sostracció d’un rellotge d’alta gamma i una altra d’una persona amb deu telèfons mòbil.

Els controls policials també han detectat 30 persones amb possessions de drogues, que també han estat denunciats. Els controls d’alcoholèmia també van donar cinc positius dissabte a la matinada i tres diumenge, una de les quals amb infracció penal.

Paral·lelament, els agents de la Policia Local també han aixecat tres actes per venda ambulant i quatre per col·locació de barres de venda de begudes menjar no permeses per part d’establiments de restauració. Al mateix temps, la Policia va aixecar actes dissabte a la matinada a dos locals del Dos de Maig que van tancar més tard de les 4, que era l’hora permesa.

Els serveis de neteja, avui dilluns a primera hora del matí

En un altre ordre de coses, aquest matí, minuts abans de les 7 hores, quan el dia començava a despertar i alguns joves marxaven a dormir, els  serveis de neteja de l’Ajuntament de Sitges enretiraven totes les deixalles de la zona de la via pública que s’anaven trobant: gots, ampolles de vidre i plàstic, envasos, restes de menjar i tota mena de residus. A les 9 hores el passeig de la Ribera, la platja de la Fragata, la de la Ribera i les zones pròximes al km 0 festiu ja lluïen netes i preparades pel cinquè de dia Carnaval, en què la plaça de la Fragata ha estat l’epicentre de les activitats per a la canalla i el jovent.

Notícia relacionada:
Detinguts per robar 10 mòbils i un rellotge d’alta gamma (28 de febrer de 2022)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats