LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La Policia Local de Sitges impedeix una macro festa a Can Girona

Aquesta darrera setmana s’ha tancat amb un total de 35 denúncies per diversos incompliments de les mesures contra la Covid-19

El dissabte segueix sent el dia que dóna més feina a la Policia Local de Sitges en el control dels casos d’incompliment amb les mesures contra la Covid-19. Els agents del cos local van haver de posar un total de 21 denúncies, en les diferents franges horàries, del total de 35 que es van posar en tota la setmana. Dues denúncies es van posar al matí, cinc a la tarda i a la nit van ser un total de catorze.

Els dies més tranquils van ser el dilluns, que no va registrar cap denúncia i el dimarts i el dimecres, amb un cas per dia. El dijous se’n van interposar cinc, totes en franja nocturna. El divendres van ser sis denúncies, quatre de nit i dues a la tarda, mentre que el diumenge va registrar només una denúncia, que es va produir en horari nocturn.

Si s’analitzen les denúncies per dades els incompliments, majoritàriament, segueixen sent en la franja nocturna. De les 35 denúncies que s’han posat aquesta darrera setmana 26 casos han estat en la franja nocturna, 7 incidències a la tarda i 2 en horari matinal. Tot i això, ja és la cinquena setmana consecutiva amb un descens del número de denúncies per incompliments d’aquestes característiques.

També aquest dissabte la Policia Local va impedir una macro festa en una casa ubicada a la urbanització de Can Girona. Una alerta va mobilitzar un dispositiu oficial, establint controls a l’entrada de Can Girona, que van impedir l’arribada de més persones a la convocatòria. La intervenció va finalitzar amb denúncies denúncies a l’organitzador, a dues persones que no van respectar el límit de la mobilitat comarcal i un positiu en control d’alcoholèmia.

Denúncies setmanals de la Policia Local des de la instauració del toc de queda

Notícies relacionades:
42 denúncies per incompliment de les mesures sanitàries (15 de febrer)
Tendència a la baixa de les denúncies per incompliments de les mesures sanitàries (8 de febrer)
52 denúncies més per incomplir les mesures contra la Covid-19 (1 de febrer)
73 denúncies per incompliment de les mesures contra la Covid-19 (25 de gener)
Augment significatiu de les denúncies de la Policia Local(18 de gener)
Les sancions per incompliment de les mesures sanitàries tornen a baixar (11 de gener)
23 noves multes per l’incompliment de les mesures contra la Covid-19 (4 de gener del 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure